Information om storleken på min röv

Potträningen går inget vidare hos oss. Intresset saknas tydligen. Om vi någon gång får resultat så hälls det ut på golvet. Då känns det som att man lika gärna kan skita i det. No pun intended.

Idag har jag därför varit och köpt en sådan där sits på sits. Det kan bli lite jobbigt för oss vuxna att måsta plocka bort denna varje gång vi ska gå på toaletten. Så vid mitt eget första besök efter installationen tänkte jag att jag skulle göra några test.

– Hur lätt/svår den var att plocka bort.

– Om den klarar tyngden från en medelålders förälder.

– Om den sitter på plats eller halkar omkring när man sitter på den.

– Om man kan torka sig som vanligt sittandes på denna sits eller om man måste utveckla en ny teknik.

Svaret på fråga ett är att det är ett irritationsmoment att plocka bort den, men inte svårt.

Jag kan tyvärr inte informera er om svarat på resterade frågor. Min röv RYMDES nämligen inte på mini-toalett-sits-jäveln. Det var inte fysiskt möjligt att placera den plats som dottern såg dagens ljus från på dotterns toalettsits.

Den observante läsaren noterar att vi har en toalettsits igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *