Inte mitt fel

Är i Stockholm. Gumman var inte stilla en sekund på flyget, eller på Arlanda Express, eller på tunnelbanan. Flygresan på 1 tim och 10 min platsar bland de värst i mitt liv. När jag informerade maken om min utvärdering av resan frågade han om jag menade tillsammans med stumpan. Men jag menar all time ranking. Jag även flugit på budgetbiljetternas budgetbiljett till Australien med 7 stopp och 7 kycklingmåltider och en tysk icke-vinnare av The biggest loser i sätet bredvid halva vägen. Det är neck-and-neck mellan de två flygresorna.

Telefonsamtal tio minuter innan vi skulle lämna hemmet idag.

Jag (stressat): Har du fattat något beslut angående vilken barnvagn vi ska ta? Valet stod mellan fancy lättmanövrerad Icandy cityvagn från London som dottern eventuellt är lite för stor för nu, Emmaljunga med traktorhjul från Blocket eller 200 kronors sulky-vagn.

Maken: Nä, jag hade tänkt diskutera det med dig.

Jag: Välj du. Sen skyller jag på dig om det blir fel.

Vi har med traktor-vagnen. Den satt inte ihop som den skulle när vi hämtade ut bagaget. Jag gick på dass medan maken fixade det hela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *