Jag fattade inte grejen med Ylvis förra gången

Jag har bloggat om Ylvis förut. Jag tyckte att namnet lät lite bekant så jag sökte på bloggen och då dök minsann Ylvis upp här. Jag kan ju inte minnas allt jag skrivit de senaste tre åren men lite koll har jag och det ringde en liten klocka när jag såg Ylvis på TV ikväll. Den gången hade jag råkat titta i riktning mot TVn när Ylvis var på Skavlan och trodde att Ylvis var en person och jag skrev att Ylvis fick Basshunter att framstå som musikalisk.

De blir så ibland när man börjar bli gammal och inte orkar bry sig om att hänga med. Man fattar inte grejen. Man snabbtittar och tror att man fattar och dömer ut något också är det egentligen så att det är en själv som är helt out of touch.

Nu när jag har sett Ylvis på Melodifestivalen fattar jag ju. Ylvis är faktiskt två personer och de är ju geniala. Bäst på Mellon ikväll. Jag har också alltid undrat vad meningen med Stonehenge är. Jag ber om ursäkt för min ignorans tidigare. Ylvis är fantastisk underhållning.

I övrigt tyckte jag att årets Mello-final höll väldigt hög klass. Nästan samma nivå som 2006. Seriöst alltså, jag kommer inte gå så långt som att köpa någon av låtarna men jag kommer att skruva upp volymen i bilen när flera av låtarna kommer på radion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *