Skicka tillbaka eller ej?

Vi är hemma igen. På vägen hem hämtade jag upp ett paket på posten. Jag har skickat efter ett par skor igen. Det gick ju bra förra gången.

Jag frågade gullefjunet vad hon tyckte. Hon kastade ett halvt getöga och sen sa hon “Fina”. Ett sånt där automatsvar ni vet, när någon svarar det de tror man vill höra. Sen la hon till “De ser ut som farmors skor”.

Min svärmor har utmärkt klädsmak, hon klär sig helt rätt för sin ålder. Men hon är 85 bast och det var inte riktigt den åttiofemåriga looken jag var ute efter. Så nu känner jag mig lite tveksam om jag ska behålla dem eller ej.

Å andra sidan är det inte säkert att den fyraåriga modevetaren vet vad hon pratar om. Jag är nästan helt säker på att svärmor inte har några skor med decimeterhöga klackar.

20150314_180300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *