Jag har en ny widget

Om ni inte vet vad det är får ni ta reda på det själva. Jag orkar inte förklara allting.

Titta bara där nere under kategorierna, den där lilla rutan som visar bloggar som länkar till mig och bloggar som jag länkar till. Det är widgeten. Som vanligt “racklar” det. Det står att jag inte länkar till några bloggar alls. Jag framstår ju som dötaskig, som att jag aldrig länkar till nån. Det är ju inte alls sant. Jag brukar visst länka till andra bloggar. Så nu testar vi om widgeten fungerar och länkar om.

Jag har ju tex länkat till Nalta Waller som skrivs av en tjej som jag känner som snart ska vara med på TV. Hörde ni det, jag känner någon som snart kommer att bli berömd. Och i min blogroll har jag ju tex Två öar och en fjällstuga som skrivs av Susanne. Henne har jag känt sen jag var i 15-årsåldern och mitt basketlag brukade krossa hennes lag. Har jag för mig.

Också kan vi ta med en ny länk till en blogg som jag brukar läsa. MondoCane. Hon har grymt konstig filmsmak. Också är hon himla hemlig, hon skriver anonymt och avslöjar inte mycket om sig själv. Hon har bott på Irland och är gift med en gammal gubbe. När hon skriver om honom målar man upp en bild av en gubbe i 60-70 årsåldern.

Men häromdagen avslöjade hon i kommentarerna att han är 14 år äldre än henne och 39 bast. Wowowoa – hörde ni? “Gubben” är 39! Det betyder att han är jämnårig med mig född samma årtionde som mig. Hon brukar reta upp sig på och skriva inlägg om den självutnämnda feministf*ttan Lady Dahmer. Det tycker jag är roligt. Idag är hon i alla fall lite ilsken för hon har foglossning. Jag vet inte ens om hon är gravid eller om hon bara använder det som någon sorts metafor.

Nu publicerar vi detta och kollar om widgeten fungerar va.

One thought on “Jag har en ny widget”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *