Jag har förberett för morgondagen

Det är ju jag som har sovmorgon imorgon. Jag ska gå och lägga mig nu (jag väntade ut maken så att han gick före mig). Jag har varit in i skattkammaren och förberett morgondagen åt maken och dottern. Jag vill inte att de ska ha det tråkigt medan jag sover. Jag är omtänksam.

Jag har ställt fram modelleran. Och tuschpennorna. Och leksaksmaten. Vi har 120 bitar, varav ca 40 finns framme i en korg och 80 är gömda i skattkammaren för att kunna byta ut och variera kosten med. Men nu har jag ställt fram de resterande 80 också. Allting står väl synligt på översta hyllan i vardagsrummet. Gullefjunet når dem inte. Men hon SER dem. Så imorgon vid sju-snåret kan hon kräva att maken lyfter ner allting och leker med henne. De Hon kommer att ha jätteroligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *