Jag har hittat på ett kattkalas

Det kändes som ett enkelt och billigt alternativ när jag hittade på det.

Kattöron, kattsvansar och lite kattfika. Men EFTER jag hade föreslagit kattkalaset till barnet så upptäckte jag att kattöron kostade lite mer än vad jag hade för mig. Så nu ska jag göra egna öron och svansar. Vilket i sig inte är något stort problem. Om man bara hittar någon butik som säljer kattpälstyg och just nu har jag lite problem med att hitta tyg.

Kattfika är ju också enkelt. Alla vet att katter älskar mjölk och kanelbullar. Men sen kom jag på att ungarna kommer att vilja LAPA mjölken om de är katter och jag ska inte ha tio ungar som lapar mjölk i huset. Så nu måste jag komma på något sätt att övertyga katterna att när man är på kalas lapar inte ens katter.

Också måste jag komma på något mer kattlek än jaga råttor.

Det verkar som att det här kattkalaset kommer att sysselsätta mig mer än vad jag hade tänkt mig.

Tips på hur jag löser detta emottas tacksamt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *