Latest news

Vi åker till London över helgen på torsdag. Gullefjunet ska också med och det blir första gången hon är i London sedan vi flyttade hem. Det ska bli jättekul. Vi ska gå på Hamleys och köpa födelsedagspresent, för hon fyller ju fem nästa vecka.

Jag har nyss hyrt en bil. Dryga 1000-lappen för fem dagar är ju som fått. Det inkluderar dessutom extra försäkring och i London är det alltid någon idiot som backar på en på parkeringen så den extra försäkring är väl värd 400 slantar. Just nu är jag typ mer exalterad över att vi har en hyrbil än över hela resan i sig. Det ökar möjligheterna till vad vi kan hinna med att göra med minst det dubbla. För att inte tala om hur mycket jag längtar efter att fickparkera upp bilen med två hjul på trottoaren på någon omöjligt trång plats. Jag är skitbra på det, jag behöver bara bilens längd plus typ en decimeter framför och bakom.

Nog om det. Jag har fler nyheter.

Vårt barn har flyttat ut ur vår säng. Fattar ni alltså?! Fattar ni vilka saker jag och maken kan göra i vår egen säng igen? Vi kan läsa en bok på kvällen när vi går och lägger oss. Hon brukar i och för sig komma kravlandes upp i vår säng någon gång mellan två och fyra på natten. Men det tycker jag inte gör någonting, det är bara mysigt och vid den tiden har man ju redan läst klart.

Cykelnyheter har jag också. Vet ni vad jag har upptäckt att det finns väldigt mycket av på cykelbanor? Kärringar som går omkring på cykelbanor och skriker regler efter folk som cyklar.

De skriker saker som “Gående har förtur…!” när gående inte alls har förtur i cykelbanan bara för att det finns ett övergångsställe på andra sidan cykelbanan. Gående har bara förtur i cykelbanan om det är ett övergångsställe ritat i cykelbanan.

Och “Här får man inte cykla!”. Det hade just den kärringen i och för sig helt rätt i för då cyklade jag på en gångbana. Men trodde hon verkligen att jag skulle bry mig om hennes skrikande när jag redan fattat beslutet att cykla på gångbanan för att det sparar mig tid och det ändå bara är någon enstaka kärring som går där?

Orka skrika regler till folk som cyklar. Alla vet att alla cyklister är helt hänsynslösa och inte bryr sig ett dugg om vad folk skriker efter dem så varför slösar kärringar energi på sånt? Det är alltid kärringar. Alltid gamla och oftast i blommig kjol eller med en hund i släptåg. Några skrikande gubbar har jag inte träffat på i cykelbanorna.

Nästan slut nyheter. Kommer bara på en sak till. Jag var på fest igår och jag är lite för gammal för att gå på fest på torsdagar så jag mådde INTE bra på jobbet idag. Jag mådde så dåligt att jag fick lov att gå till chefen och berätta att jag var tvungen att gå hem en halvtimme tidigare för att begrunda mina synder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *