Jag ska ljuga

Vet ni vad? Jag har ett halvfärdigt blogginlägg. Det är väldigt informativt och utbildande. Men jag hinner inte skriva det klart nu. För jag ska gå till mormor och morfar och bli bjuden på middag.

När jag kommer dit ska jag ljuga för min dotter som redan är där. Jag ska ta med en julklapp som jag nyss har slagit in och ljuga för henne och säga att tomten kom förbi när hon inte var hemma. Då sa tomten att han har så mycket att göra på julafton så han frågade om han fick lämna julklappen och om jag kunde ta den till mormor och morfar och lägga den under granen. Sen sa han att han kommer förbi på julafton och delar ut den.

Visst är det så man gör? Hittar på en massa dumma historier om tomten.

Jag återkommer senare, ikväll eller imorgon, med det där viktiga inlägget som inte är klart ännu. Ni kommer att känna er hjälpta när ni läser det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *