Jag vill inte ha någon jävla sula

Lyssna nu noga alla ni som jobbar i skobutiker. Jag vill inte ha någon jävla skosula. Jag bryr mig inte om hur många skosulekurser ni varit på för att lära er sälja skosulor. Jag vill ingen ha.

Är det jättehöga marginaler på skosulor? Får personalen provision på skosulor? Vad är grejen med att ni alltid ska sälja skosulor? Jag vill inte ha någon skosula.

Om skon i storlek 36 passar perfekt kan ni glömma att det ska gå att lura mig att köpa en sko i storlek 37 för att jag ska “rymma en sula”. Jag vill ju inte ha någon jävla skosula. Att man får jätteont i fötterna av att gå i skorna om man inte har en sula är ett skitdåligt säljargument. För det är ju skor jag ska ha. Jag ska inte ha någon sula så om ni förklarar hur dålig skon är för att jag ska köpa en sula kan ni behålla både skon och sulan. Om skon behöver en sula får de fan lov att bygga in den i skon, jag köper inga lösa sulor.

Julhandeln är förresten guds straff till mänskligheten för våra synder. Om folk slutade att synda skulle gud befria oss från julhandeln.

Jag har köpt skor och julklappar idag om ni inte har fattat det ännu. Nu pratar jag med alla er andra, inte skoförsäljarna. Jag köpte ingen skosula och skorna var i rätt storlek och det ryms ingen sula i skon. Precis som det ska vara.

Men jag köpte en skoskaftsstödjare i plast för 45 spänn. Eftersom just den här skoförsäljaren inte försökte sälja mig någon skosula så belönade jag henne genom att köpa en skoskaftsstödjare.

Stövel

One thought on “Jag vill inte ha någon jävla sula”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *