Julklappsinslagning i sällskap med någon som har utbildning i ämnet

Har ni prövat att slå in julklappar i sällskap av någon som har extrajobbat som julklappsinslagare på NK på jullovet någon gång?

Sjukt jobbigt.

Det var ju inte igår maken extrajobbade på NK med att slå in julklappar precis, men han är fortfarande expert. Han ger en massa råd hela tiden. “Du måste klippa hela tiden annars blir det inte rakt” och “Du måste ju vika in kanten” och “Man behöver ingen tejp där” och “Jag har faktiskt utbildning i det här”. När han sa “Nu kommer det svåra” tappade jag tålamodet och informerade honom att vi INTE skulle mönsterpassa hjärtana.

Å när man ber honom att backa och dra i pappret så att det sträcks så backar han och drar med sig hela paketet. Det var ju inte det jag menade, han skulle backa så att det rullades ut mer papper så att jag kunde klippa.

Åsså sen när han skulle visa hur man viker och viker in kanten så rev han sönder pappret. Då hade han i alla fall vett att inte instruera mig i hur jag skulle tejpa för att laga. Det måste ju ha gått åt massor papper på NKs julklappsinslagningsavdelning om det var sådär personalen höll på när de slog in klappar.

Julklappar

Alldeles nyss sa jag till maken “Jag har just skrivit ett blogginlägg om din karriär som julklappsinslagare på NK”. Då svarade maken “Inte på NK, på Åhlens”. Å jag bara JAHA! Det förklarar saken… Jaja, här på bloggen får det lov att bli NK, det blir en bättre story på det sättet”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *