Jävla idiot är ännu bättre än Ärthjärna

Kommer ni ihåg när Rolf kallade mig för ärthjärna? Jag levde ju länge på det.

Idag har det hänt mig något ÄNNU bättre – en karl kallade mig för JÄVLA IDIOT. Jag var ju liksom helt exalterad när jag kom till jobbet och fick börja dagen med att berätta den här fantastiska historien.

Den där gångvägen som jag berättade för er att jag cyklade på när en tant i blommig kjol skrek cykelregler ni vet? Den cyklar jag ju på varje dag, trots att hon skrek tillrättavisningar. Den är typ 5-6 meter bred och inte speciellt mycket folk på den nu när det inte är fint väder. Bara några cyklister och någon enstaka fotgängare då och då. Det finns gott om plats så jag cyklar där trots att det är mot reglerna.

Idag träffade jag dock någonting bättre än en tant i blommig kjol. En gubbe i svart jacka med en liten svart krullig hund försökte spärra vägen för mig. Men det kunde han ju inte. Det är ju ingen konst att runda en gubbe med en krullig hund på en sex meter bred gångbana. Så då vrålade han “Man får inte cykla här, har du inte fattat det din JÄVLA IDIOT!”.

Jamen herregud, jag är väl inte blind. Det är väl klart att jag har sett skylten att man inte får cykla på gångbanan. Jag fattar. Men fattar gubben att om han ska bli så där upprörd över att folk cyklar på nästan tomma gångbanor så kommer han snart att få hjärtinfarkt? Vem ska då mata den krulliga hunden?

Hans blodtryck måste ju ligga i taket hela tiden. Tänk varje gång han står där vid ett trafikljus och väntar på grön gubbe och någon kommer och går mot röd gubbe… Det måste ju göra honom skogstokig, han måste ju vara konstant upprörd hela tiden så fort han lämnar sitt hem.

Å ingen bryr sig.

Dessutom är han säkert typen som sitter hemma och upprör sig över saker som han läser i tidningen också. Han kan ju aldrig få rast eller ro någonstans.

Om han har Facebook vill man nästan inte ens tänka på så eländigt flödet måste se ut för hans FB-vänner när det enda han gör är att hitta nya saker att gnälla över i sina uppdateringar. Man får verkligen hoppas att han livar upp med lite bilder på maträtter och nybakade kakor emellanåt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *