Jenny efterlyses

Idag har det varit trångt här på bloggen. Imorse hade jag lika många besök på en enda timme som jag brukar ha på hela dagen en vanlig söndag.

Vilket av mina litterära mästerverk är det då som har dragit till sig all denna uppmärksamhet? Jo det här inlägget om ärlighet och att Jenny skulle supa.

Inlägget är ju flera veckor gammalt så jag vet egentligen inte varför det helt plötsligt dragit till sig så många läsare. Man kan kanske gissa att någon av Jennys kompisar på något sätt hittade inlägget och spridit länken. Så då kanske man skulle kunna tänka sig att även Jenny har eller kommer att hitta hit.

Om du läser detta Jenny får du gärna höra av dig, du hittar min e-mail i högerspalten. Eller om någon som känner Jenny läser det får ni gärna göra henne uppmärksam på att jag gärna skulle vilja komma i kontakt med henne.

Den här bloggens läsare vill ju veta hur Skellefteåfestivals-fyllan var och om du hade någon ågren dagen efter. Det vore ju fantastiskt roligt om du kunde ställa upp på en liten blogg-intervju och berätta om kvällen. Det behöver ju inte alls vara ALLT som hände under kvällen, det räcker jättebra med det du kommer ihåg.

2 thoughts on “Jenny efterlyses”

    1. Jag går här och spånar på intervjufrågor men Jenny har fortfarande inte hört av sig tyvärr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *