Kaffe eller inte kaffe?

Tvättmaskinen är igång, det är ju tvättdag idag i Temaveckan. Det kommer ett informativt inlägg om detta senare idag.

Jag sitter här och funderar på om jag ska åka in till stan idag och dricka en kopp kaffe? Göra ett bonusinlägg alltså. Det är oklart om ni kommer tillbaka dag efter dag för att läsa om min vardag eller om ni är här för att vara med i tävlingen. Jag misstänker dock att en av mina konkurrenter kommer hit varje dag för att läsa er feedback och få veta hur man kan förbättra sin webbutik. Jag får distinkt den känslan av butikens egna blogg. Så när ni tävlar så hjälper ni inte bara mig utan även andra, ta chansen att vara med och tycka till om ni inte redan gjort det.

Tänkte i alla fall att jag kunde dricka kaffe för säkerhets skull och visa ett foto på koppen, utifall att det är det ni väntar på.

Det jag egentligen kom in här för att berätta är att vissa av kläderna i butiken levereras i fina present-askar. Vissa av dessa har en liten fin häftad bok om kaniner i. Texten är tyvärr inte på svenska men små barn brukar ju inte bry sig så mycket om texten och vill helst titta och peka på bilder. Man kan hitta på en egen historia. Om ni inte har så bra fantasi kan jag hjälpa till. “Här hoppar kaninen” och “Här gömmer sig kaninen bakom ett träd”. Och så vidare.

Så här ser boken ut, och de plagg som denna bok följer med till är detta och detta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *