Om ni inte har något bättre för er nästa vecka…

Jag vet inte om det är någon av er regelbundna läsare som har märkt att jag har en butik? Tanken med den här bloggen är liksom litegrann att invagga er i falsk trygghet att det här är en till största del reklamfri blogg. Utom när jag kör en kampanj för att se om man kan få en gratis cykel av Cresent förstås. Sen när ni minst anar det smyger det sig in ett litet reklaminlägg med fina bilder och länkar till min butik. Ni märker det knappt.

Men ni som inte har barn, eller inte har barn i rätt ålder eller ni som inte törs lämna ut era kortdetaljer på nätet går ju inte på det där. Så om bara x% av er klickar er in i butiken måste jag ju för att öka besöksantalet till butiken öka antalet blogg-läsare som kan halka in på någon av länkarna. Ni andra får förstås gärna hänga kvar här i bloggen om ni vill och kolla om det händer något intressant.

Så jag har läst på. Har kollat bloggtopplistorna och läst vad bloggare, framför allt inom kategorierna barn-mamma-föräldrar, med många läsare skriver om för att fånga läsarnas intresse. Jag tror att jag har kommit på nyckeln till framgång. Man ska skriva om sin vardag.

Så nu testar vi det. Imorgon börjar vardagsveckan.

Måndag – äter jag frukost

Tisdag – städar jag

Onsdag – tvättar jag

Torsdag – går jag på en (härlig) långpromenad

Fredag – drumroll…. Då blir det Dagens Outfit

Också berättar jag ALLT om dessa intressanta aktiviteter för er. Och visar foton givetvis. Med reservation för eventuella ändringar. Tvättmedlet kan ju vara slut, eller så regnar det på torsdag. Skulle konceptet vara framgångsrikt och läsarantalet växa under veckan kanske jag kastar in något bonusinlägg. Jag kanske tar bilen och åker två mil till stan för att fika och visar er ett foto på min kaffekopp. Eller så shoppar jag kanske lite och frestar er med ett foto på påsen och sen visar jag när jag kommer hem. Möjligheterna är oändliga. Jag skulle tom kanske kunna chocka personalen på mitt gym genom att göra ett besök där, i bloggens tjänst alltså.

Kom tillbaka imorgon. Ta med era kompisar. Det behöver inte vara era bästa vänner om de är upptagna, Facebook-vänner och annat löst folk går också bra.

2 thoughts on “Om ni inte har något bättre för er nästa vecka…”

  1. Jag håller med C.
    En annan sak som verkar poppis i bloggvärlden är att man uppmanar sina läsare att komma med frågor av alla de slag, kanske vore spännande……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *