Kalla mig Tant Victoria

Jag har klippt mig idag. Jag fattar inte vad det är som gör att alla frissor envisas med att föna mitt hår i en frisyr som en sjuttioårs tant skulle bli nöjd med för att den är så elegant. Jag identifierar inte mig själv med eleganta frisyrer.

Pratglad var hon också frisörskan. Sånt tycker jag inte om. Hon frågade om jag ville ha kaffe. Jag svarade att jag hellre skulle ta lite vatten om de hade. “Absolut! Vill du ha mjölk och socker?” frågade hon då. Jag tycker att det är svinäckligt med mjölk och socker i vatten så jag tackade nej och då hämtade hon en svart kaffe åt mig.

Jag tycker för övrigt att det är helt onödigt när de bjuder på kaffe hos frissan för man sitter ju en och en halv meter från bordet och har ett skynke över båda armarna. Hur är det då meningen att man ska kunna dricka kaffe?

Jaja, jag ska på simskola imorgon och då blir ju håret tvättat och sen är jag säkert jättesnygg igen.

4 thoughts on “Kalla mig Tant Victoria”

 1. Oh vad jag känner igen mig i vad du skriver.
  Hatar frissor som tvunget ska snacka hela tiden
  och frågar de dessutom en massa blir jag skogstokig.
  Hur kan de ens vara intresserad av hur många barn och barnbarn jag har eller vad jag jobbar med.
  Tackar alltid nej till kaffet också, just för att det är så jobbigt.
  Eftersom håret är långt och det bara är topparna som klipps så blir det aldrig aktuellt med nån fön, tack och lov för det, för det kan jag inte tänka mig hade blivit nåt bra det heller.
  Hälsningar Skaune.

  1. Deras frågor är som ett manus, så förutsägbara. Om man är ledig från jobbet idag, var man bor, om man ska göra något speciellt på kvällen.

 2. Nä men nu blev jag besviken. Väntade mig en bild på frisyren! När man legat inne på sjukhus i 9 dagar med bebis som har rs virus så har man tråkigt. Då vill jag se en bild jag kan fnissa åt. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *