Kinberg Batra är Moderaternas Juholt

Jag har kommit med korrekta förhandstips förut. Så när den förutsägelsen som jag nu ska komma med inträffar i verkligheten vill jag att ni kommer ihåg var ni läste den första gången.

Jag är absolut ingen spådam, jag har inte tittat i en spåkula. Inte heller har jag några inside contacts. Jag vet alltså inte någonting som ingen annan vet. Jag vet bara vad alla andra också borde fatta men som jag än så länge inte har sett någon annan skriva.

Kinberg Batra är Moderaternas Juholt. She won’t last long and history will not treat her kindly.

Jag kommer inte ihåg vad hon heter i förnamn (Juholt heter Håkan, det minns alla) och när jag frågade maken, som är högerlagd, och därmed borde vara positivt inställd till fruntimret, vad hon heter så kunde han inte heller komma på förnamnet.

Anna. Jag googlade. Hon är måste ju vara helt körd innan racet ens börjat. Hon är så blek och personlighetslös att man inte ens kan komma ihåg hennes namn. Det enda man minns om henne är det där med lantisarna.

Vi tittade på Skavlan ikväll och ingen av oss kunde komma på vad hon hette i förnamn. Helt menlös människa. Såg ni hur hon satt och nickade så att huvudet höll på att trilla av? Hon verkar förstås trevlig och sympatisk. Om man gillar nickare.

Det värsta jag vet är folk som är trevliga och sympatiska på beställning när det är lämpligt. Jag tycker sånt är jättejobbigt eftersom de inte är som jag. Jag tror att Kinberg Batra nickar för att folket ska känna att hon håller med dem. Att hon är en av oss. Eller så är hon bara jävligt osäker på vad hon håller på med så att hon nickar i panik.

Jag nickar väldigt sällan. Varför ska man skaka nacken ur led om man kan säga ja eller nej? Jag är ganska trevlig och sympatisk när den känslan drabbar mig naturligt, men jag har extremt svårt för att nicka fram den när jag inte känner den. Det känns inte som att Anna, som hon heter, känner känslan när hon nickar och försöker framstå som sympatisk.

Trevlig och sympatisk är ointressant. Kinberg Batras höjdpunkt i karriären måste ju ha varit när hon sa att Stockholmare var smartare än lantisar. Är det enda gången i sitt liv hon varit rolig?

Ingen vill att en sympatisk nickare ska leda landet. Hur skulle det sluta om vi hade en statsminister som satt och nickade åt Tomas Wassberg? Det skulle ju inte dröja länge innan hon satt och nickade åt Gunde Svan, Torgny Moberg, Ingemar Stenmark och Stig Strand. Vad vet de om politik? De är ju lantisar!

Dessutom är det skamligt att när Moderaterna äntligen får en kvinnlig partiledare så sitter hon i en chat show som leds av SVTs största mansgris och pratar om infertilitet och sina svårigheter att få barn.

Har vi inte kommit längre än att kvinnor ska måsta prata om sin infertilitet när de hamnar i maktposition? Hur simmar Stefan Löfvens spermier? Har han några barn? Borde han inte tala ut om detta och förklara sig? Hur mår han egentligen om han inte har några barn och är han som man en lämplig statsminister om han vid sin ålder inte lyckats få barn?

Hur jävla många gånger ska hon sitta och be om ursäkt för lantis-grejen? Kill it eller låt bli att vara partiledare. Gör nått av det och åk till Teknikens Hus och låt någon sjuårig lantis slå dig i en mattetävling och låtsas vara ödmjuk och “erkänn” att lantisungen är smartare än dig liksom. Skavlan är ju bara för genomskinligt – tom för lantisar.

Oavsett politisk åskådning – Kinberg Batra är en katastrof. Människan framstår som mer osäker än vad jag känner mig när jag ska välja mellan blå eller röd jäst för att jag aldrig kommer ihåg vad skillnaden är.

Låt oss sammanfatta det hela med att Kinberg Batra inte är någon Margret Thatcher!

Bring back Reinfeldt, Borg och Bildt tills det finns några kompetenta kvinnor som kan ta över. Kinberg Batra är en poster girl MOT könskvotering.

Glöm inte att hänvisa till källan när ni citerar mig när jag får rätt.

One thought on “Kinberg Batra är Moderaternas Juholt”

  1. Håller med dig, men hon verkar iaf vänlig. Annie Lööf skulle jag inte våga fika med. Av rädsla att bli förgiftad. Detta apropå att nån kvällsblaska tidigare frågade oss (folket) vem av partiledarna vi skulle vilja ta ett fika med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *