Klåda i ögonvrån

Idag hade jag tänkt berätta något väldigt intressant för er. Inget som jag har på lager och nu undanhåller er alltså. Jag hade tänkt fundera ut något intressant. Nu har det kommit något emellan. Det kliar i ögonvrån. Längst där inne bredvid näsroten ni vet. Så nu kan jag inte tänka på något annat än att det kliar. Först kliade det bara i ena ögonvrån. Jag var där och petade och kliade och då började det klia ännu mer. Sen spred det sig till andra ögonvrån. Då kliade jag där med. Till slut kliade det i båda ögonvrårna så att jag höll på att bli tokig. Jag gick och tvättade mig. Nu kliar det fortfarande, men lite mindre. Jag försöker låta bli att tafsa i ögonen så att det inte ska börja klia mer. Det är jättesvårt att inte klia. Som ni förstår kan jag inte tänka ut något intressant att skriva om när det kliar så här i ögonvrårna. Jag kommer inte ens på något ointressant att skriva om. Ja, förutom det här med att det kliar i ögonen förstås. Om det slutar klia kanske jag återkommer senare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *