Vi skulle ha en barntallrik, inte en pensionärstallrik

Vi har några gigantiska pastatallrikar som är stora som fruktfat. När vi äter ur dem vill gullefjunet också ha en pastatallrik. Den är alldeles för stor för henne. Hon når inte mjölkglaset när hon har en så stor tallrik.

PastatallrikDärför har vi bestämt att vi ska köpa en egen pastatallrik till henne. Typ en normal djuptallrik som går lite i samma stil som våra pastatallrikar som kan tjäna som hennes pastatallrik. Jag har inte hittat den rätta tallriken ännu.

Idag när jag kom hem berättade maken att han hade hittat en “suverän pastatallrik för 20 kr” åt gullefjunet när han var och handlade. Så mycket kan jag då säga att han hittade inte den här tallriken på Coop eller ICA, han måste ha varit in på någon annan butik med ett mindre modernt utbud.

Jag hade tänkt mig att gullefjunet skulle få en fin tallrik. Med något motiv som tilltalar en treåring (och mig…). Jag hade inte alls tänkt mig en tallrik som någon tant-Agda-93-år skulle välja för att hon tycker att motivet är förtjusande.

Pensionärstallrik

Jag har berättat för maken att det enda vi behöver nu är en katt. Nu när vi har en tallrik liksom. Den där tallriken duger bra som vattenfat till en katt. Till gullefjunet ska vi ha något som känns mer 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *