Kolla på MITT HEM!

I Expressen har de en sida där läsarna kan skicka in bilder på sina egna hem. Visa upp sin finaste vrå och sådär. Det här är jättepoppis förstås. MITT HEM heter det. Hela 184 sidor med foton. Det är klart att man vill att alla ska få se hur fint man har.

Någon har tex skickat in en bild på sitt renoverade sophus. Någon har bidragit med en “vacker” kudde och en annan sitt trånga fina sovrum. Personen som bor i Sörgården har skickat in inte mindre än 16 foton på sitt hem. Ganska fint har de på Sörgården, men 16 bilder känns lite som att de försöker ta över från de andra läsarna. Skaffa en blogg där du kan visa upp hemmet liksom. Fler människor än man skulle kunna tro sätter upp en upplyst hund på väggen. Massor med folk har väder utanför fönstret och skickar in bilder på moln och regnbågar. En person har en tjusig dusch där det står tre schampo-flaskor i hörnet på golvet.

Jag vill också vara med tänkte jag. Ni som läser den här bloggen har ju sett hur fint vi har hemma, men resten av Sverige behöver ju också veta. Så jag skickade in den här bilden på skattkammaren och skrev “så här fint har vi hemma hos oss”.

Vet ni vad? De godkände inte bilden! Man kan faktiskt undra vad de har för kriterier för att godkänna bilder när folks soprum och kuddar får vara med, men inte min skattkammare.

5 thoughts on “Kolla på MITT HEM!”

  1. Det där skriker ju karaktär och egen stil, till skillnad från alla dem som har vita väggar med väggord överallt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *