Krämig pasta med stekt korv

Så här tycker jag inte att ni ska göra.

Ta 1 tomat, 10 cm purjo, 2 dl gräddfil, 1 msk tacokrydda, 1 dl majskorn, salt o peppar, 150 g pasta och fyra winerkorvar. Koka pastan och steka korven, blanda ihop allt det andra och kasta ner pastan och servera med korven.

Jag tyckte inte att det smakade speciellt mycket. Därför tycker jag att det känns som slöseri med min tid att stå och hacka och röra ihop saker, när man lika gärna bara kan koka pastan och äta den som den är.

Jag tog lite ketchup till för att liva upp tallriken.

Maken däremot tyckte att det smakade någonting och att det var gott. Så ni kan väl testa om ni nu litar mer på hans smaklökar än mina.

Det här med att jag sitter och planerar mat-vecko-menyer blir nog ingen vana. Eftersom jag har hittat på maten har jag av någon konstig anledning fått laga mat två av de senaste tre dagarna. Dö-jobbigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *