Kultur är inte min grej

Idag har jag blivit utsatt för en kulturupplevelse.

Jag är en kultur-idiot. Jag förstår mig inte på sånt. Jag finner det djupt uttråkande att titta på fula saker som jag inte förstår.

“Här har konstnären blablablabla, och han får sin inspiration från blabla”.

Jag bara står där och tänker “Jaha, för mig ser det fortfarande ut som ett stolsben”.

Jag vet att det är fint med kultur men det är tamifan helt bortkastat på mig.

Men det värsta är inte konsten. Nä, det som nästan tar död på mig är människorna som står där och försöker involvera mig i konversationer och säger saker som “Visst är det fantastiskt?!”. Eller den andra varianten “Jag förstår mig inte på konst men det här är ändå ganska intressant!”.

Jag bara “Kanske det, but I don’t see it. Får jag gå nu? Eller kan du skjuta mig?”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *