Magdalena Ribbing har sagt att det är okej

I morse läste jag i Metro att Magdalena Ribbing har sagt att det inte finns några etikettregler om hur tidigt man får julpynta. Om man vill julpynta i november så går det bra enligt regelboken. Hon verkar ju kunna sina grejer den där Ribbing. Om man googlar henne så får man reda på att det är respektlöst att klä sig som på stranden när man går till kyrkan.

Så nu när hon har sagt att man får julpynta har jag ställt fram ljusstaken. Asså den stod ju i hallen i någon vecka först. Jag hade ställt den där på byrån för att jag skulle bli påmind om att köpa lampor till den eftersom fyra stycken var trasiga. Åsså köpte jag lampor och la dem bredvid ljusstaken på byrån i hallen.

Å nu när Ribbing har sagt att det är okej så har jag kommit mig för att ställa den i fönstret och stoppa i kontakten.

Adventsljusstake

Jättemysigt, man får nästan lust att börja sjunga julsånger.

2 thoughts on “Magdalena Ribbing har sagt att det är okej”

  1. Ju tidigare man börjar ju fortare tröttnar man. Tänker jag. Många börjar sitt julfirande i november. För att inte tala om affärerna som julpyntar i oktober. Så på juldagen slänger man ut granen och plockar ner allt. För att ta fram silver och vitt till nyår.

    I min värld så tar man fram fönsterstakar, fönsterstjärnor och sånt lördag före 1a advent. Adventsljustaken med fyra ljus naturligtvis.Granen och annat julpynt helst den 23, men det brukar bli lite före det om man ska hinna med allt.
    Sen får allt vara kvar till tjugondags knut 13 januari.

    Lite gammaldags naturligtvis.

  2. Jag tycker om att vara trött på allt till efter jul / nyår, för då kan man få pynta om! =) Sätter upp allt på samma gång (utom gran) samma vecka som första advent, sedan granen kanske en vecka eller några dagar innan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *