Maken återkommer imorgon eller på söndag

Jag beklagar att jag har varit så tråkig på bloggen idag – jag vet att min make är bloggens mest populära inslag. Men jag har inte haft tid med maken idag. Imorse medans fjunet var på dagis jobbade vi båda. Jag kan i och för sig multi-taska och vi jobbar båda hemifrån för tillfället så jag skulle kunna snappa upp bloggmaterial. Men när maken jobbar uppför han sig helt normalt och intelligent. Det är när man kommer till bloggvärldens mecka ‘vardag’ som man kan hämta inspiration från maken.

Jag har läst bloggar idag. Det låter kanske inte som en värdig ursäkt men om man läser Bambis blogg så är vi bloggare likvärdiga med journalister. Så i journalistikens tjänst har jag läst bloggar. Sen grillade jag maken, som man gör i juni oavsett hur jävla kallt det än är. Detta blir, i skrivande stund, bloggportalens 70738onde inlägg om grillning.

Men jag lovar bättring imorgon. När gumman kom hem från dagis tog maken nämligen henne till mormor och morfar. Där hjälpte han morfar med någonting som heter “innerspikning” i pensionärskuvösen som morfar håller på att bygga nu när han har gått i pension. Jag vet faktiskt inte heller vad en “innerspikning” är men imorgon ska jag gå dit och titta och verkligen lyssna (under förutsättning att de inte maler på för länge) och naturligtvis kommer jag då att berätta jag för er vad denna ointressanta form av spikning är.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *