Man lägger ju krokben för ungen…

Ja då läste maken nyss mitt förra blogginlägg och hade synpunkter.

Maken: Jag läste bara första länken men jag förstår inte din poäng. Hon skrev ju att ungar sprang omkring och vrålade i frukostsalen. Om det hände oss skulle jag också bli jätteirriterad.

Jag: Ja exakt, då förstår du inte min poäng. Kärringen överdriver ju förstås. Om du hade varit där när den situation hon skriver om hände skulle du förmodligen inte ens ha märkt ungarna. Eller så skulle du ha skrattat och tyckt att de var roliga. Om ungarna illvrålar och springer omkring som hon påstår att de gjorde och om det var så illa som hon får det att framstå så sticker man ju för fan ut benet och lägger krokben för ungjävlarna… Då löser man det problemet. Inga ungar kommer att sluta vara ungar för att folk skriver krönikor om hur det var bättre förr och delar dem på Facebook.

Maken borde faktisk skaffa sig ett Facebook-konto så att han får lite koll på hur folk uppfostrar sina vänner på Facebook genom att dela länkar om hur man ska uppfostra sina barn. Då skulle han fatta poängen lite mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *