Min gardinstång brann upp

Jag har länge tänkt att jag ska köpa en längre gardinstång till vardagsrummet, så att den även går över balkongdörren, och ha tre gardinlängder istället för två.

Kom mig inte riktigt för att åka och köpa en och sen brann Jysk ner, och därmed också min gardinstång. Halva stan stod där och glodde på brasan. La upp bilder på Facebook. Utan någon som helst tanke på hur det kändes för mig att min gardinstång gick upp i rök. Man slutar aldrig att förvånas över hur folk uppför sig.

Inte nog med det. Elgiganten som satt ihop med Jysk blev rökskadat. Några dagar senare stod folk och köade i timmar för att få komma in och betala flera tusen spänn för rökskadade prylar utan garanti eller ångerrätt. Köp och säljsidorna kommer säkert snart att svämma över av elektroniksaker med texten “TV/dator/frys, butikspris 5000 kr och den är i nyskick så jag vill ha 4750 kr, köpes i befintligt nyskick”. Den där vanliga raden “Från ett rök- och djurfritt hem” kommer att lysa med sin frånvaro.

Vart ska jag nu köpa min gardinstång? Jag vill minsann inte betala någon förmögenhet för den, men jag orkar inte åka ända till Haparanda för en gardinstång.

2 thoughts on “Min gardinstång brann upp”

  1. Jag håller med om att det är fasligt långt att åka till Haparanda för en gardinstång, därför skulle jag vilja tipsa om dollar store. Eller ÖB, dom tror jag också har sånt. Möjligtvis rusta också 🙂

    1. Rusta hade. Fast jag tänkte att jag skulle titta om jag hittade någon snyggare någon annanstans innan jag slog till. Det gjorde jag inte och sen orkade jag inte åka tillbaka. Men nu vet jag ju var de finns. Hoppas bara att inte Rusta brinner upp nu också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *