Nu har jag köpt julgran

Nu tror ni säkert att jag är någon sorts julfanatiker. Så är det inte, jag är så där lagom intresserad av jul, men julpynt vill jag ju ha. Det ligger till så att jag har bestämt att vi inte har plats för någon julgran i år så jag planerade att ha en julgranskruka. Vi har varit hos Kusin Pernilla på Tistel idag och det fanns bara två kvar av min tilltänkta julgran. Då fick jag ju lov att slå till nu.

Jag har inte klätt den klart ännu, det är ju bara oktober. Till första advent ska den bli full med glitter och pollor och grejor. Om ni känner att ni måste ha en sådan där svamp som jag har på bilden kan jag berätta att det är kört, för jag köpte den sista.

Den röda julgransfoten däremot har hon inte ens hunnit packa upp än, jag hittade den på lagret, så en sådan kan ni köpa om ni känner er inspirerade. Om ni tror att det är en domherre som står där till vänster så har ni helt fel. Det är en FÅGEL fattar ni väl. Det är ingen idé att ni försöker hävda att domherre är en typ av fågel. En fågel bara, det är vad det är. Man behöver inte krångla till saker, och på den punkten kan jag ju faktiskt hålla med gullefjunet. Jag köpte inte sista av den heller. Så en sån kan ni också slå till och köpa nu när jag har inspirerat er. Då kan ni nästan känna det som att ni är hemma hos mig.

Det var faktiskt himla tur att vi åkte dit just idag. För Pernilla hade ställt några av stearinljusen HELT fel. Men gullungen har varit och ställt allt till sin rätta igen. Så nu är det jättefint på hyllorna om ni åker dit och tittar.

Jag har en jättefin bild av Pernilla och gullefjunet, där Pernilla står i en vinkel så att hon har världens klyfta rakt in i kamerafokusen. Sex sells vet vi ju alla, så den borde jag ju lägga upp för att hjälpa Pernilla marknadsföra sitt företag. Men jag vet minsann vilket liv det skulle bli om jag la upp den, så ni får se den här bilden istället.

Jag hade tänkt slå till och köpa ett servettställ som ni ser på övre raden i collaget nedan. Men det visade sig att det var en ljuslykta som man sätter ett värmeljus i också skiner lågans ljus genom hålen. Då blev det inget, för öppna lågor går inte att ha i gullefjunets närhet.

Pernilla har i alla fall startat en webshop nu. Kanonbra för er som bor söder om Umeå och inte bara kan svänga in till butiken. Ni hittar Tistels webshop här.

Nu undrar ni säkert om jag fick julgranen gratis när jag gör reklam på det här sättet. Det fick jag inte, jag betalar minsann för mig. Jag gör reklam för att det är min kusin. Men rabatt fick jag, vet inte riktigt hur mycket, man jag tror att svampen blev gratis. Fattas bara annat, kusin-rabatt ska man ju ha när man handlar titt som tätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *