Mjukisbyx-Bak-Victoria kommer snart till en TV nära dig

Muffinsformar är härmed omoderna. Muffinssmet är kladdigt, när man ska klicka hamnar det alltid någon klick där man inte alls siktade med muffinsklickspaden.

Om man inte har några muffinsformar så minimerar man antalet felklickade muffinsklickar. Därmed är långpannemuffins framtiden. Det smakar likadant, jag tycker inte ens att den ser så gråaktig ut, man behöver knappt blunda och den var uppenbarligen populär för när jag skulle ta min första smakbit såg den ut så här.

Långpannemuffins foreverInnan ni vet ordet av finns det en Bak-Victoria som helt ofrivilligt har revolutionerande bak-ideer i er tv-tablå. Bak-Victoria måste bara komma på en “grej”. Ett signum liksom. Barfota-Bak-Victoria blir det inte. Jag fryser så lätt om fötterna.

Kanske Mjukisbyx-Bak-Victoria. Jag tänker att det kanske skulle kunna ge igenkänningsfaktor i stugorna. I allra största hemlighet alltså. Ingen skulle ju dela Mjukisbyx-Bak-Victorias Facebooksida eller reklamen för Mjukisbyx-Bakpulvret (slogan “Finns hos alla grannar” – en produkt som jag inte alls kommer att ha skapat själv och knappast använda heller men som jag får betalt för att sätta mitt namn på). Ingen kommer att vilja erkänna att deras bakning BARA smakar gott men inte gör sig så bra i sociala medier. Men i största hemlighet skulle alla titta på Bak-Victoria och ta till sig tipsen.

Inte tipsen om hur man bakar perfekt. Utan tipsen om hur man räddar situationen när man varit så dum att man dragit igång ett bak på Juldagen. I brist på annat att göra. När alla affärer är stängda så att man inte kan “kompletteringshandla”. När barnet är överlycklig över bakningen, för då händer det något, så att det inte går att ställa in bakningen för då förstör man julen för barnet.

Ett bakprogram för puckon alltså.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *