Morfar är dum

Det här fattar ju alla.

Man har lyckats locka in en katt i pensionärskuvösen och stängt dörren så att katten inte ska komma ut och så att  mormor inte ska skrika att hon fryser. I belöning får man en katt-kram.

VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310WSen gör man en gemensam tass-tvätt.

VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310WDå tror jag det att man blir upprörd om katten säger mjaow och morfar frågar “vill du gå hem, ska jag öppna dörren?” till katten. 

Det är helt orimligt av en morfar att hålla på och fråga en katt om den vill gå hem före man har frågat sitt barnbarn om barnet har kramat katten klart.

En morfar som gör så får faktiskt räkna med att ett barnbarn med lite ruter i sin besvarar frågan på det här sättet.

VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310W

Här släpper vi inte ut katter vi inte äger till höger och vänster. Hallå liksom?! När man väl har fångat katten så släpper man faktiskt inte ut den vid första bästa mjaow. Katter är ju som barn. Mutor funkar alltid. Ingen normal katt bråkar om att få gå hem om de får en korvbit.

VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310WAtt hålla på och öppna dörrar och släppa ut katter så att de kan gå hem vind för våg är ju rena rama dumheterna.

Jag vill dock poängtera att vår dotter inte är byns kattjuv. Än så länge alltså – ge henne ett år till eller så att övertala morfar att ta hand om katterna hon kidnappar. Han är också lite förtjust i katter. Det är därför han håller på och frågar katter om de vill gå hem på väldigt lösa boliner.

One thought on “Morfar är dum”

  1. Den katten känner jag igen, hon/han tar nog alla tillfällen i akt att hälsa på hos grannarna. Har själv burit hem den en gång när den var väldigt ovillig att lämna oss för oss själva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *