Ni kan väl komma hit ändå?

Måste ni alltid ha något nytt att läsa? Här tar man en semesterdag från bloggen och då passar ni på och gör annat. Läser andra bloggar antar jag, tittar på TV och vad alltmest ni gör.

Ni skulle väl kunna titta in ändå? Läsa något gammalt. Välja er favoritkategori och läsa om något som ni läst förut.

Ni skulle ju tex kunna läsa om när jag och maken körde bil till Norge. När det inträffade hade bloggen bara 14 läsare så de flesta av er har säkert inte läst det förrut.

Eller så kan ni läsa om när min mat aldrig kom på Leos lekland, när vi åkte till akuten med en icke-sjukdom eller när en frisörska försökte kväva gullefjunet.

Om inget av det passar kan ni väl läsa det inlägg här på bloggen som fått flest gillningar på Facebook, om när jag badade. 133 st. Spring dit och tryck på tummen ni också. Jag skulle gärna vilja ha 150 st. Då skulle jag känna mig populär och lycklig. Det vill ni väl att jag ska vara? Tänk att ni kan hjälpa mig att känna lycka bara genom att trycka på en tumme.

Nu ska jag bara välja en fin bild som ni kan titta på också, sen ska jag gå och titta på Körslaget. Det är jag som står till höger.

 

One thought on “Ni kan väl komma hit ändå?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *