Nu är Carola lite lesbisk också

Jag noterade ju häromåret att för att få vara med i Så mycket bättre så måste artisterna ha något att komma med. Lite knark eller någon snyfthistoria.

Det borde man ju ha förstått att Carola skulle komma med den största bomben av alla. Jag såg inte programmet i fredags, men nu ikväll läste jag i Aftonbladet att Carola kommit ut som lite lesbisk. Så nu har jag tittat på klippen på TV4 Play. För när det står i tidningen att Carola en gång sagt att man kan bota homosexualitet och att hon en gång varit lite lesbisk vill man ju gärna se med sina egna ögon vad hon egentligen sa när hon kom ut med det här.

Jag tycker att hela grejen är oklar. Hon är ju otydlig. Gjorde hon the deed eller funderade hon bara på det?! Jag är helt ointresserad av vem Carola ligger med men om hon nu ska dra upp hela grejen så vill jag ha klart besked. Inget tvetydigt “Jag testade” och sen i nästa mening “Jag hoppade inte på tåget”.

Hur lesbisk eller bisexuell är hon egentligen är vad jag vill veta? Om hon inte kan klämma ur sig ett ordentligt svar på det tycker jag att det bara framstår som publicitetssökeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *