Nu har jag ordnat upp det här

Jag känner mig mycket lugnare nu när jag har rett ut den här symaskinssituationen.

Symaskinen står framför ytterdörren. När mamma kommenterade på Facebook och sa att hon har en likadan symaskin och att den är fyrtio år gammal (jag har ärvt min av en faster) så slog hon spiken i kistan för symaskinen.

Skräpsymaskin

Dynan ligger på nedersta hyllan i linneskåpet.

Dyna på hylla

Det blå tyget ligger på översta hyllan. Jag är trött på att ha en ofärdig dyna liggandes i hallen.

Tyg på hylla

Maken: Nu tycker jag att du överdriver…

Jag: Din uppgift är inte att tycka saker. Du ska bära ut symaskinen i bagaget på bilen så att vi kan dumpa den på tippen nästa gång vi kör förbi. Också kan du städa bort verktygslådan som du drog fram också när du ändå håller på.

Verktygslåda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *