Nu tar affärerna snart fart

Jag drog ju igång en liten affärsverksamhet i höstas. Jag säljer stenar. Eller ja, om jag ska vara mer exakt så har jag stenar till försäljning. Jag har inte sålt så många. Ännu alltså.

Nu tror jag att jag har fått en break. Jag har sålt min första sten. Det känns som att det här är första steget mot en försäljningssuccé.

En kompis var här i fredags och hon slog till och köpte en sten. Hon hade jättesvårt att bestämma sig för vilken hon skulle ta, men till slut blev det sten Röda streck.

Stenförsäljning

Jag prutade på ordinarie pris. Egentligen ska man ju inte göra det när man säljer värdefulla rariteter. Jag kände dock att eftersom det var den första stenen jag skulle få sälja var det viktigt att komma till en överenskommelse. Så att stenen kommer ut på marknaden. Jag räknar med att ryktet kommer att sprida sig från mun till mun, eller FB-vän till FB-vän, bara jag får några nöjda kunder. Vi kom alltså överens om ett pris på 10 kr. Långt mindre än vad stenen är värd, så jag förutsätter att min kompis är väldigt nöjd.

Jag tror att 2013 kommer att bli året när mina stenar blir eftertraktade.

One thought on “Nu tar affärerna snart fart”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *