Observant notering av Erica

Jag sa ju att man bara behövde papper, sax och tejp för att tapetsera en låda/byrå. Men Erica frågade om jag inte också hade använt en pensel och färg.

Hon hade helt rätt. Det fanns en anledning till att jag inte tog med det i instruktionerna. Det blev bara en massa onödigt sorm. Jag ville inte avskräcka er från att tapetsera en låda genom att berätta att jag även använde en pensel och vit färg och målade kanterna på framsidan.

Om jag hade berättat sanningen om det skulle ni kanske inte ha åkt iväg till Ikea för att köpa en låda och sedan införskaffat papper och dubbelhäftande tejp (jag hoppas att ni inte köpte en ny sax, en vanlig hushållssax duger bra).

Det där med vit färg och pensel blev mest bara kladd. Kanske mest för att jag inte orkade lyfta ner lådan från dess plats och det var lite mörk eftersom det var nära midnatt. Sen orkade jag inte vänta på att färgen skulle torka så jag stoppade tillbaka lådorna. Eftersom jag inte målat så noga hade det blivit lite färgklumpar som tapeten fastnade i och sen när jag drog ut lådorna så var skrivbordet fullt av små vita färgflagor som lossnade när jag våldade ut lådorna.

Onödigt helt enkelt. Det går minst lika bra utan färg och pensel. Då ser det ut så här. Nästan bättre tycker jag, nu när jag ser fotot. Om jag ids kanske jag skrapar bort den vita färgen.

Omålad låda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *