Om det finns någonting ointressant att se så hittar maken det

Om man är ute och kör på en långfärd. Och det finns ett bensinmuseum någonstans in the middle of nästan nowhere. Som ingen vet om att det existerar. Utom möjligtvis närmsta grannarna. Då ska ni tro att maken lyckas hitta det. Fastän han inte ens visste om att det fanns när vi åkte hemifrån.Bensinskyltar

Hur är det möjligt liksom? Han måste ha någon sorts inbyggd radar som letar reda på ointressanta saker.

BensinmuseumDen här gången hade vi jag tur i alla fall. Det var stängt. Det måste vara bensin-turism-lågsäsong just nu. Jag är inte helt säker på när högsäsongs-veckan infaller. Om nu högsäsongen är så lång, den kanske bara är en helg. Jag gissar i alla fall att det är någon gång i juli.

Inte heller vet jag vad man kan tänkas titta på när man är på ett bensinmuseum. När jag bodde hemma hos morsan och farsan och jag nyss hade tagit körkort hade jag en själv-tankande bil. Jag tankade aldrig men den var alltid full med bensin. Jag vet inte hur det gick till, men fantastiskt var det. Sedan dess har jag letat och letat efter en likadan bil men inte hittat någon. De kanske har en sådan själv-tankande bil på bensinmuseumet.

2 thoughts on “Om det finns någonting ointressant att se så hittar maken det”

  1. Haha, undrar om våra män är släkt på någotvis?? Min man älskar obskyra museum och hittar dem på de mest fantastiska platser. Minns när han hittade Rubens Maskinhistoriska museum utanför Skara, där det fanns gamla skördemaskiner och traktorer i oändlighet, han plågade mig och barnen i flera timmar!! Undvik detta museum, låt inte maken hitta det!

    1. Maken läser bloggen så nu kan vi aldrig åka till Skara! Jaja, jag vet inte om det gör så jättemycket, Bert Karlsson verkar så obehaglig så honom vill man ju inte riskera att träffa på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *