Om jag var man skulle jag krypa isäng i en vecka

För jag har lite ont i halsen. Nu är jag ju inte man så jag får under den närmaste veckan lov att ta med min onda hals och baka i grupp (igen!), gå på luciatåg, gå på barnkalas, gå på julfest och gå på begravning. Lucky me.

Vi har kaffesump på skärbrädan i köket. Det har vi varje dag. Inte samma kaffesump. Jag torkar bort det varje kväll och nästa morgon är det ny kaffesump på skärbrädan. Inte sådan där blöt kaffesump som man får efter man kokat kaffe alltså. Torr kaffesump som man får när man häller lite kaffe utanför varje morgon. Det heter väl inte kaffesump antar jag, men jag kommer inte på vad man kallar torr kaffesump. Kaffe kanske. Fast det är ju inte kokat kaffe vi har på skärbrädan. Ja, det är väl klart att jag fattar att ni inte är intresserade av det här. Jag vill bara försöka förklara så att ni förstår vad det är vi har på skärbrädan. Jag ska bara visa en bild så slutar vi med det här med kaffesumpen sen.

Kaffe på skärbrädaDe fick kyckling på Nobelfesten. På dagis alltså. Jag är helt ointresserad av vad de äter på den riktiga Nobelfesten så jag har inte klickat på kvällstidningarnas EXTRA-nyheter om vad som finns på den menyn. Kyckling alltså. Med potatis och bönor och vitkål. Ska det föreställa en festmåltid va? Jag tror att jag ska ringa kommunen och fråga om de tror att barnen blir inspirerade att ansöka om Nobelpriset i framtiden om de får lära sig att det serveras kyckling på festen. Till efterrätt fick de chokladglass. Det vet jag för jag har luktat på den bruna fläcken som gullefjunet hade på armbågen när hon kom hem och den luktade inte illa. Jag tror att det räknas som ett etikettbrott att lägga armbågen i desserten.

Tack för tipsen om julsången. Det är dock inte Werner och Werners julskinka jag letar efter. Det är en annan julsång. Jag hör av mig när jag kommer på vad den heter.

Av alla konstiga saker som kvällstidningarna hittar på måste Manspanelen vara den absolut onödigaste och mest patetiska av alla. Vilken normalt funtad människa vill ha råd av GW Persson, Aschberg, Birro och Werkelin? Det är ju knappt att en onormalt funtad människa kan ha nytta av svamlet de rapar ur sig. Jag tror att jag ska email in och fråga om råd om min kaffesump på skärbrädan. Så att panelen får ett riktigt svårt problem att bita i.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *