Skrynklig klänning på Nobelfest

Det är synd att gullefjunet sover just nu. För om hon var vaken och jag frågade henne om treåringar kan gå på Nobelfest på dagis i skrynklig klänning skulle hon säkert svara “Jo jag tror det”. Det kommer nämligen mycket vettigt ur munnen på det här barnet.

Nu sover hon dock så jag kan inte fråga. Så det blir till att släpa fram strykjärnet kvart över tolv. För det vet man ju att man inte hinner stryka i morgon bitti. Om hon tycker att det här med skrynklig eller oskrynklig klänning är viktigt vill jag inte göra henne besviken genom att skicka iväg henne i en ostruken klänning för att jag glömde bort att stryka tidigare ikväll.

Jag delar ut en mönstermorsa-medalj till mig själv för att jag plockar fram strykbrädan efter midnatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *