Passar det här ihop? Nej det gör ju inte det.

Man vill ha fem minuter så att man kan svänga ihop ett blogginlägg i lugn och ro. Så man ber familjen att de tillsammans ska gå och välja ut en nattsärk. Man tänker att om de är två kan de hjälpa varandra så att det blir rätt.

Vad kommer de tillbaka med? Jo, en halv Mimmi-pyjamas och en halv uggle-pyjamas (som jag lagt undan ovanpå en byrå långt bort från alla andra pyjamaser för att den är för liten) och en blöja på huvudet.

PyjamasoutfitOkej att det var jag som hittade på det där med blöjan på huvudet. För att om man har en blöja på huvudet så är det roligare att smörja in hudkräm. Sen hade jag tänkt att vi skulle lägga bort blöjan. Lite ansvar kan jag tänka mig att ta för blöjan på huvudet.

Men pyjamasen. Ugglepyjamasen har hon haft i snart två år, den har varit för liten i över sex månader. Hur kan man missa att underdelen till den tröjan är ett par helfärgade byxor som slutar strax under knäna? Mimmi-pyjamasen har också använts 100 gånger. Prickiga byxor – tröja i samma färg som prickarna med Mimmi över hela magen. Är det verkligen så svårt att komma ihåg?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *