Rallycross på Solvalla

Det är rallycross på Solvalla idag. Jag håller på att bli tokig.

STCC Semon Race berättar Google att det är.  Vi brukar aldrig höra när det är trav men just idag ligger vinden tydligen åt vårt håll. Det tar aldrig slut heller. Varje gång det tystnar har jag trott att nu är det äntligen över, men de tar bara några minuters paus och sen börjar det om igen. Till kl nio ikväll håller det på upptäckte jag när jag googlade skiten.

“Det gör väl inget, det är ju bara en gång om år” tycker maken. Det går ju bra att tycka så om man kommit hem klockan fem, men jag har varit hemma eller inom hörhåll hela dagen.

Wrooom, wrooom, wrooom – repetera det oavbrutet i tolv timmar med start klockan nio på morgonen så får ni en uppfattning om hur det låter. Man får förståelse för vad fångar som utsätts för ljudtortyr upplever.

Dessutom ska de hålla på hela dagen imorgon också. Om jag får ett raseriutbrott över någon bagatell inom det närmaste dygnet så är det inte mitt fel utan rallycrossens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *