Roliga trådar på Flashback

För er som inte vet vad Flashback är kan jag berätta att det är ett internetforum som drar till sig oändligt med ointelligenta idioter. Man kan slå ihjäl åtskilliga timmar genom att tex sitta och läsa om hur de leker privatdetektiver och försöker lösa ouppklarade brottsfall. Allting är naturligtvis under anonyma alias.

I humorkategorin finns det en tråd som heter Dina dummaste kunder där folk berättar om vad kunder sagt till dem på deras jobb. Väldigt stor andel av inläggen kommer från folk som jobbat på olika sorters telefonsupport.

Där kan man hitta en kille som kallar sig Hoggezz som också ville vara med och berätta om sin dumma kund (samtliga stavfel är Hoggezz).

“Min brorsa har ett gatu kök där jag brukar hjälpa till vid olika lov. Faan va dumma idioter det kommit framm där på nätterna. En gong kom en kille framm och ville ha en “halv special” och sa inget mer. Jag visste inte va det va för nått och sa att de har vi inte. Han blev skit sur och bad mig dra åt helvete och tog med sig gb glass gubben!!!”

Omedelbart svarar en av de andra användarna

“Om man jobbar i en korvkiosk och inte vet vad en halv special är måste man fan vara efterbliven…”

Redan när kunden bar iväg på GB-gubben höll man ju på att skratta ihjäl sig, men det är inte slut än.

Korvkioskarbetaren Hoggezz frågar då “Ja men va fan är det för någe då????” och får till svar “En varmkorv med bröd i mos…” varpå Hoggezz svarar “Ok. då vet jag.”

Nu kanske ni tror att Hoggezz förstått att det här inte är en tråd för honom och att han lämnar för att skriva i någon tråd om något ämne som han behärskar. Men det gör han inte, han vill fortfarande vara med. Lite längre fram i tråden försöker han igen.

“En gong i brorsans gatu kök kom en snubbe framm och ville ha en korv i papper! Snacka om att vara snål!!!!!!! Inget bröd eller ingenting!!”.

Han får fortfarande ingen förståelse från de andra användarna. Han får svar som att kunden kanske var glutenallergiker, att det är ganska vanligt att folk inte vill ha bröd eftersom det är mest “luft ändå”, någon frågar Hoggezz om han är “slut i pallet” och en annan föreslår att man ska starta en tråd om dumma expediter.

Hoggezz står dock på sig och säger “Ja tykte att han var snål och dum i huvet i alla fall. Brorsan tyckte iofs att jag skötte mig oprofesionellt!”.

Sen verkar det som att Hoggezz gav upp sina försök att få någon att hålla med honom om att hans kunder är dumma. Jag hittar inte fler inlägg av honom i tråden alla fall. Tråden är dock 438 sidor lång och jag har bara orkat läsa tio.

Om man är medlem på Flashback kan man klicka på en användares profil och söka efter fler inlägg från den personen. Om det är någon som har ett konto på Flashback kan ni väl göra det och kolla om Hoggezz hade några fler korvkundshistorier att dela med sig av, och berätta för mig på vilken sida (nummer) man hittar det. Lägg helst inte länkar i kommentarerna, mitt spamverktyg tycker inte om det.

One thought on “Roliga trådar på Flashback”

  1. Nu har jag kollat upp denna Hoggezz. Tyvärr bidrog han inte med fler korvhistorier… Synd, han var ju ganska underhållande 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *