Rumpan var inte klar

Gullefjunet: Mamma det kom kiss på badrumsgolvet.

Jag: Ojdå, hann du inte fram i tid?

Gullefjunet: Jo! Jag satt på toaletten och kissade och sedan hoppade jag ner för jag trodde att rumpan var klar och sen kom det mer kiss också hamnade det på golvet.

7 thoughts on “Rumpan var inte klar”

 1. Brutalt ärligt! 🙂

  Såg allt din kommentar hos FB och ja, vi är en sekt vi människor med vettigt uttal! Chexchoklad!

  1. Haha, ja jag såg din också och tänkte “det där måste ju vara “min” Diana”… Nämen seriöst. Backmans läsare (eller de som kommenterar) är ju lite scary, de lämnar ju kommentarer som får en att tro att de är helt indoktrinerade. Prästen säger gud-är-god och församlingen upprepar gud-är-god. Backman säger sked-gaffel-kniv och sektmedlemmarna svarar sked-gaffel-kniv. Sen finns det några svarta får som försöker vara lika roliga som Backman som säger kniv-gaffel-sked…

 2. Jamen, sked gaffel kniv är det enda rätta!!!
  Det är kanske något regionalt och åldersbetingat? Både jag och FB är födda samma år och uppväxta i samma stad…

   1. Inte vet jag vilken ordning han ville ha besticken, jag läste bara inläggen, jag är inte med i sekten! Jag orkade inte söka o kolla vilken ordning det skulle vara, jag tänkte att alla mina läsare som läser Backman skulle veta vad jag refererade till. Det pågick ju ett tag det där med besticken. Man blev ju nästan orolig över den mentala hälsan för de personer som tog omröstningen på “allvar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *