Saker som har hänt i veckan

– Barnet har haft 39-40 graders feber. Fyra vab-dagar på en och samma vecka. För maken alltså. Jag skulle vabba imorgon men nu är hon frisk.

– En natt när vi satt i sängen och snyftade och åt Piggelin om vart annat kvart i två pausade hon båda aktiviteterna och knackade maken i huvudet och sa “Pappa, jag vill berätta en sak – om man röker får man svarta lungor”. Sen återgick hon till glassen och maken mumlade något som ingen hörde. Bra utbildningsbok vi har köpt måste jag säga.

Rökning skadar

– Vi har upptäckt en vaxpropp. Den sitter i helt fel öra. Den sitter i örat på den enda personen i den här familjen som brukar vråla på vårdcentralen. Vi upptäckte den när jag tyckte att det var konstigt att febern var 39,5 i ena örat och 36 i det andra.

– När jag frågade efter min tandborste ikväll blev jag informerade om att den låg i doktorsväskan. Nu känns det inte bra att använda den längre. Jag känner mig osäker på vad den har varit med om under dagen medan jag varit på jobbet.

– Jag har gått 29733 steg och sovit 19 timmar och 20 minuter den här veckan. Båda delarna är under target. Det här är en helt egen historia. Jag berättar den en annan gång. Jag har inte tid just nu, jag har 812 steg kvar att gå idag och klockan är mycket och man tänker på klockslaget i det antalet steg.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *