Ska man verkligen måsta berätta vilken kusin det gäller också?

Jag sitter och tittar på Facebook och upptäcker att en av mina kusiner har gift sig idag. Jag visste att han skulle gifta sig snart, men jag hade inte koll på vilken dag.

Jag: Min kusin har gift sig idag.

Maken: Vilken kusin? Vilken informationsfattig kommentar, du har ju hur många kusiner som helst…

Jag: Jaja…. Du har aldrig träffat honom, morsans äldsta brors son. Jag trodde faktiskt ändå inte att du skulle lyssna på vad jag sa så jag brydde mig inte om att specificera.

Grattis till Anders. Jag har inte träffat honom på typ 30 år men när jag var liten tyckte jag att han var jätterolig och ville gifta mig med honom också. När jag var liten ville jag gifta mig med alla mina roliga kusiner (jag har flera roliga kusiner och hade inte funderat så mycket på vad det där med att gifta sig egentligen betydde). Jag visste inte att det var olagligt.

Nu har jag googlat det här och fått reda på att det faktiskt inte är olagligt att gifta sig med en kusin. Men helt friskt är det ju ändå inte. Det visste jag dock inte då, jag ville bara gifta mig med någon som var rolig. Fast det blev ju bättre såhär. Att jag gifte mig med maken också fick Linda gifta sig med min roliga kusin.

4 thoughts on “Ska man verkligen måsta berätta vilken kusin det gäller också?”

  1. Hoppas att maken är rolig också? Jag menar så du inte ångrar dig att du inte gifte dig med din roliga kusin

    1. Att maken är jätterolig märks väl här på bloggen hoppas jag?! Men på ett annat sätt, av vad jag minns av min kusins humor skulle den nog driva mig till vansinne om jag skulle vara tvungen att stå ut med den varje dag nu i vuxen ålder!

  2. Jag har fyra kusiner varav en är kille. Men han var min bestman på vårt bröllop… Ja, mannen och jag bytte, han hade tärna och jag bestman.

    1. Haha, jag gissar att ni inte var så roliga att du klädde the bestman i klänning? Ja fyra kusiner är lite lättare att hålla koll på än 25, vissa av mina kusiner träffar jag så sällan att jag inte känner igen dem om de inte är väldigt lika sina föräldrar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *