Skog som skog

Maken vill väldigt gärna åka till urskogen. Han hoppas verkligen att ni ska fixa detta åt honom genom att rösta på urskogen.

Maken läser föregående inlägg på bloggen och har klickat på länken på ordet “urskog”.

Maken: Björnskogen. Hette det så?

Jag: Ja om det står så på länken.

Maken: Sa verkligen Malin och Anders det?

Jag: Inte kommer jag väl ihåg vad de sa att det hette. Urskog var allt jag hörde och det lät tillräckligt obehagligt. Jag googlade och det där var vad jag hittade. Hur många urskogar kan det finnas nära deras stuga?

Längre tystnad, maken surfar på sin laptop.

Maken: Brännliden heter det.

Jag: Jaja, Brännliden kanske ligger i nationalparken Björnskogen eller nått sånt. Vem bryr sig.

Tystnad igen.

Maken: Din länk är fel. Jag har emailat dig den rätta länken.

Jag: Hur kan min länk vara fel? Det är ju min blogg. Jag gjorde en länk där man kan läsa vad en urskog är. Tror du att alla asfaltblommor vet vad en urskog är? Jag gjorde en länk om någon som inte vet vad det är mot förmodan vill lära sig vad det är. Spela roll vilken urskog. Tror du att många av mina läsare kommer att helt plötsligt bege sig mot urskogen? Med min blogg som guide?

Maken: Point taken…

One thought on “Skog som skog”

  1. Hahaha skön slutkläm du fick till där i diskussionen 😉

    Jaha, jag hade ingen aning om att det kom olika mycket när man pumpar eller när han äter!
    Jag tror att han går upp, sist hade han gått upp 1 kg prick på 4 veckor.
    Det som gjorde mig osäker på om han inte vart mätt var för att det var några som sa att han inte verkade nöjd bara för att han ville äta varannan timme.
    De personerna menade på att han ska klara sig till var 4e timme minst när han är snart två månader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *