Urskog eller Äventyrsbad

Mallan ni vet, hon som skötte butiken åt mig häromveckan. Hon och hennes livskamrat Anders var här och hälsade på igår kväll. De berättade att de gjort två jättehemska saker på sin semester. Förra veckan var de i en urskog och vandrade runt helt utan annan anledning än att gå i skogen med en karta och kompass. Inte i en vanlig skog alltså. I en urskog. En extrem-skog.

Och igår var de på Pite Havsbads Äventyrsbad. I juli. Mitt under campingens mest belagda månad. En dag när det regnade ute. Tänk er själva hur mycket folk det är på Äventyrsbadet en sådan dag.

Jag blev lite inspirerad av detta. Jag känner att jag också borde utsätta mig för lite självplågeri. Typ i bloggens tjänst, samla bloggmaterial. Vad tycker ni – urskog eller Äventyrsbadet?

Eller kan ni komma på något ännu värre jag skulle kunna utsätta mig för? Att åka till Ikea i Haparanda behöver ni inte föreslå för det är redan planerat inom en snar framtid.

One thought on “Urskog eller Äventyrsbad”

  1. Ganska intressant om du vore asketiskt lagd. För min del blir jag sällan irriterad på träd i en skog utan nästan jämt på (alla) andra människor kring mig – så från min synvinkel så vore höjden av självplågeri, och därför roligast att läsa om för mig, om du åker till äventyrsbadet bland alla andra turister. Mallis och hennes livskamrat kan väl inte annat än räknas till turister när de gör ett sådant val?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *