Skor till minglet

Nu är det inte länge kvar till minglet hos Tistel. Den 18 juni är det dax. Så jag har tänkt på det här med skor litegrann idag. Vilka skor jag ska ha på mig alltså.

Ska jag ha Manolos som jag köpte i en butik med låst dörr, vandringskängorna som har varit uppe på toppen av Snowdon, ballerinaskorna eller de blommiga skorna som jag köpte på barnavdelningen häromveckan?

Jag kanske skulle göra ett långrandigt blogginlägg om varje skopar och visa bilder och sen kan ni få hjälpa mig att välja. Vill ni hjälpa till?

3 thoughts on “Skor till minglet”

  1. Nja. Inte vet jag, men allt utom Crocs blir nog bra.

    Jag vill nog hellre höra mer middagstips än skodilemman -hahaha.

  2. Nu sitter jag bara och undrar hur dina Manolos ser ut, och det känns faktiskt mer jobbigt än jag egentligen vill erkänna att det aldrig kom någon bild..
    Har jag hintat nog mycket om vad jag är ute efter?
    För säkerhets skull kan jag bara säga det rakt ut; Jag vill se en bild på skorna!

    1. Jag vet, jag är lite dålig på att fullfölja mina idéer! Jag ska hitta någon vag anledning att berätta om mina Manolos snart. Ha inte för stora förhoppningar bara, de är svarta. Man måste berätta att det är Manolos annars skulle ingen se det…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *