Morgondagens Dalberg är räddad!

Jag drog ju iväg ett e-mail till Dalberg imorse som ni vet. Frågade liksom vänligt om det fanns något fotografi på den supernajsa pennan och om jag skulle kunna få låna bilden till Dagens Dalberg temaveckan.

Sen åkte jag till stan, köpte fyra par skor. Tre till lillan och ett par till mig. Är supernöjd med mina, 199 spänn på barnavdelningen för jag har små fötter så jag kan köpa skor där. Kolla vilket snyggt mönster under! Imorgon får ni kanske se hur de ser ut från en annan vinkel, men det är bara kanske. Typ om jag inte kommer på nått att blogga om så vänder jag på skorna och slänger upp en bild.

När jag kom hem så rusade jag till datorn för att se om Dalberg hade svarat. Det hade de inte, men jag tänkte att det kanske var mycket på jobbet nu med Facebook-tävlingen och allt. Timmarna gick och fortfarande nothing. Jag hade kanske missbedömt situationen trots allt?

Till slut vid elva-snåret insåg jag att jag behöver en plan B. Skulle just till att ge mig ut på google och leta efter inspiration till ett VVS eller utbildningsrelaterat inlägg för imorgon. Eller musmattor för all del. DÅ, då ni, kom ett svar från Dalberg himself, i egen hög person. (Cresent skulle kunna ta lärdom av detta tycker jag).

Och nu har jag ett foto av den supernajsa Dalberg-pennan i min ägo! Så det blir Dagens Dalberg även imorgon. Men inte kl 7, kom förbi lite senare, vid 10-12-tiden kanske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *