Nu är det dax för Dagens Dalberg

Det är med stor glädje jag idag visar er hur Dalbergs supernajsa penna ser ut. Det är en blyertspenna, MED sudd.

Dalbergs Facebook-tävling har redan ökat i popularitet flera hundra procent sen igår. Men nu när ni har sett pennan så kommer den säkert att go helt crazy.

För nu tror jag att alla ni som hittills har tänkt “det är ingen idé att jag är med, jag vinner ändå aldrig”, nu kommer ni inte att kunna motstå längre. Nu kommer ni att tänka likadant som när det är jackpot på Lotto – “jag vinner ändå inte, men man vet ju aldrig” också spelar ni en rad bara för säkerhets skull.

Precis så tänker ni just nu om musmattan och pennan också rusar ni över hit och delar tävlingen. För det kan ju faktiskt vara er tur den här gången! Men tänk på att eventuell vinstskatt förmodligen betalas av vinnaren.

2 thoughts on “Nu är det dax för Dagens Dalberg”

  1. Åh, om man ändå fick vinna en Dalbergkorsordspenna. Sonen har förstört alla mina (och jag för kass att lösa med bläck).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *