Tältning är ett säkert tecken på äkta kärlek

Om en 48-årig kärring blir ihop med en 20-årig flicksnärta då börjar ju genast olyckskorparna kraxa att det inte kommer att hålla. Nu ryktas det att de är slut mellan Camilla Henemark och hennes flickvän.

Där har de fel. Jag läste i tidningen att Camilla har förklarat att allt är bra mellan dem. De ska ut och tälta. Det fattar ju vem som helst att om de ska ut och tälta då blomstrar ju kärleken fortfarande.

Det här är ju en sjukt ointressant “nyhet”. Därför är det väldigt irriterande att jag så här på en lördagskväll inte kan sluta föreställa mig synen av när Camilla Henemark står ute i en skog och reser ett tält. I bilden jag ser framför mig har hon på sig en glittrig lycradräkt och en ballerinakjol.

One thought on “Tältning är ett säkert tecken på äkta kärlek”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *