Jag var ju mycket roligare förr

Igår var den någon i USA som gjorde en väldigt konstig googling (prinsessanpaarten.se+40) så jag klickade för att kolla vart de hamnat med den sökningen.

Det visade sig att de hamnat på den sida på bloggen när maken bröt båda armarna förra året så då satt jag och läste igenom några gamla inlägg. Vilken blogginspiration man får från två brutna armar va?!

Då konstaterade jag att jag var ju mycket roligare förr. Jag satt där och garvade för mig själv över min egen fyndighet i min avslutningsreplik i inlägget när vi fortfarande inte visste att han brutit båda armarna. För att inte tala om när vi satt och fikade efter att maken fått armarna gipsade. Vilken lyckligt lottad man min make är va?!

Jag får ta och skärpa mig litegrann så att ni får något roligare att läsa om än sladdlådor och dagis. Eller så får maken skärpa sig och göra något som är värt att informera om.

2 thoughts on “Jag var ju mycket roligare förr”

  1. Jag tror på det senare alternativet, maken får offra sig lite! Fast han behöver inte nödvändigtvis bryta något, en lightvariant funkar oxå bra! 😉
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *